Igång igen

Kopplade precis in mitt bredband nu, och det fungerar finfint. Lite sämre täckning än i min gamla lägenhet, men det är det på min telefon också, så jag ska pröva att ställa routerna någon annanstans imorgon och se om det blir bättre. Dessutom är min stackars lilla dator inte den snabbaste man kan ha heller, så det påverkar en del också. Har övervägt att sälja min stationära dator då den sällan används och där jag bor nu får den inte ens plats, så det känns som att det skulle vara det smartaste. Kanske köpa en bättre bärbar för de pengarna istället. 

I vilket fall så kommer här en lång update om vad som skett här de senaste dagarna. För det första så är jag sjukskriven från jobbet i två veckor framåt. Jag önskar att jag kunde säga att jag bränt armen eller vadsomhelst, men det här är krångligare än så. Mitt huvud orkar inte, min kropp orkar inte, jag är helt enkelt slutkörd. Jag har mått dåligt väldigt länge men inte velat säga något om det, utan tänkt att det var bara att stå ut, men i söndags rann min bägare över. Jag bad min chef att sjukskriva mig en vecka så att jag fick vila upp mig, fixa klart min flytt, återhämta mi. Har inte kunnat äta eller sova, har ångest varje dag inför att gå till jobbet, har faktiskt aldrig mått så dåligt förr. Chefen vägrade dock att ge mig en sjukskrivning utan ett läkarintyg, så jag hade inget annat val än att åka till en läkare. Det tog en minut förrän den läkaren konstaterat att jag är varken fysiskt eller psykiskt brukbar för tillfället och sjukskrev mig i två veckor.

Jag har på sistone tänkt mycket på vad jag ska göra med min framtid, och nu ser det väldigt mycket ut som att jag kommer börja med skolan igen i januari, men mer om det senare när jag tittat mer på det, inget är hugget i sten ännu.

Här kommer bilder från hur mitt rum såg ut precis när jag fått in alla saker och lite när jag ommit en bit på vägen. Det är betydligt finare nu, men det kommer upp bilder på det imorgon, har inte hunnit tagit några ännu, och jag vill att allt ska vara klart innan ni får se. Är i vilket fall som helst väldigt, väldigt nöjd med mitt rum och är säker på att jag kommer trivas jättebra här med Johanna.

Nu ska jag se färdigt Aristocats, sedan sova för att orka stiga upp och göra allting färdigt imorgon. 

 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Mysiga sängen :3
Jag hoppas på att du får må bättre snart .-.

2012-11-28 @ 17:58:17
URL: http://bananacan.blogg.se
Postat av: HD

Det var inget roligt att du mår dåligt, jag ringer imorgon. Kram

2012-11-28 @ 21:53:56

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?

E-mail?

Har du en blogg?

Vill du slippa skriva dina uppgifter igen?

Kommentar:

RSS 2.0