Woooork

Mina Äventyr | 2012-10-28 - 14:58:10 Kommentera här: » 2 st

Näst sista jobbdagen innan min minisemester i Övik, woho! Dags att åka, käka och piska skiten ur alla på det där jävla stället. 

 

Hej hopp gummisnopp!

Prat och trams | 2012-10-27 - 00:33:15 Kommentera här: » 0 st

Igår var jag med Jessica efter jobbet, och vi åkte runt i min bil och dunkade skithög musik, åt på Burger King (hihi) och skrattade så vi pissade ner oss, typ. När jag först flyttade hit var jag rädd att jag inte skulle träffa någon alls, men jag har faktiskt några riktigt fina arbetskollegor, och jag vet inte vad jag tagit mig till om det inte varit för dem alltså. Det var längesedan jag var så glad som jag var igår, och det var så skönt. Snart kommer jag hem också, och jag har längtat så mycket. Allting är så bra hela tiden nu. Ja, försutom mitt jobb, men förutom det är allt så jävla fantastiskt. Ingenting särskilt har hänt, förutom att jag ska bli sambo med Johanna, men ändå. Jag känner mig så lätt och... Skuttig. Som om jag blivit femton igen och går i nian och allting var bara så jävla enkelt. 

Trodde förresten idag att jag råkat slänga bort mina tågiljetter, men de hade bara smugit in mellan en bunt papper, tack och lov. Under de minuter som jag trodde att jag faktiskt slängt dem gick jag runt och svor, funderade på vad jag skulle skriva i ett mail till SJ, var asförbannad på mig själv, och när jag väl hittade dem började jag asgarva och så var det inget mer med det. 

Jobbar nu lördag, söndag och måndag, sedan kommer jag sätta mig på tåget klockan 18.30 på tisdagen och glida upp till Norrland. Blir trevlans det. Nu måste jag sova, måste ju orka med morgondagen! Puss och godnatt! 

Awesome

Mina Äventyr | 2012-10-25 - 15:07:07 Kommentera här: » 2 st

Mitt 6 timmarspass blev visst ett 9 timmarspass. KUL.

Oh lordy

Prat och trams | 2012-10-24 - 00:30:53 Kommentera här: » 0 st

Vilket möte. Folk blev så arga och folk blev ledsna, och det är en helt fantastiskt kaosartad arbetsplats jag jobbar på för tillfället. Man kan hoppas att mötet gav någonting och att det blir förbättring, men jag tvivlar starkt. Tanken på att bli assistent lockar inte riktigt lika mycket längre, om jag ska vara ärlig. 

Sa i alla fall upp min lägenhet idag, och som det ser ut nu så kommer Abs att flytta in i min lägenhet nästan så fort jag kommit hem från Övik, och det känns skönt som fan. Det verkar som att saker och ting löser sig allt eftersom här nu, lättnaden är obeskrivlig. Vi ska prata mer om det imorgon och åka till Majblommans och så vidare. I vilket fall som helst så kommer det här bli superbra, det är jag helt säker på. Jag är rätt nöjd med tillvaron just nu trots allt. Det hade helt klart kunnat vara värre.

Dags att krypa ner i sängen och lyssna lite på mysig musik innan det är dags att sova. Nattinatt! 

Next up: Personalmöte

Mina Äventyr | 2012-10-23 - 14:34:17 Kommentera här: » 0 st

Mission: 20 ton disk

Mina Äventyr | 2012-10-22 - 18:47:03 Kommentera här: » 1 st

Mission status: Complete!

Tog bara sisådär en timme och mina händer luktar nu skit efter handskarna, men fint blev det. Mitt i allt fick Storjägarn Käjkos syn på grannkatten och det blev en himla massa jamande och fräsande. Gullepluttan


AIIIIIE

Prat och trams | 2012-10-21 - 22:25:01 Kommentera här: » 0 st

Typ så lät jag när jag lyckades lägga handen mot grillmaskinen som var ungefär 370 grader varm idag. Gissar på att det bli en jättegullig blåsa där sedan. 

Idag jobbade jag över ungefär tre och en halv timme för att jag är en underbar människa, och fick ihop i alla fall 28 timmar denna vecka tack vare det. Helt okej trots allt. Har varit på så bra humör de senaste dagarna att det spelar ingen roll om det varit 200 eller 2 timmar. Flera stycken idag kommenterade detta, att jag var så full av energi, så glad och de var glada för min skull. Jag bli också glad att höra det, för jag vill ju vara en glad människa, en sådan som är trevlig att arbeta med. 

Har lite beslutsångest gällande mitt beslut om jag ska stanna på jobbet ett tag till, jobba heltid, eller om jag ska fortsätta med deltid och skaffa ett annat deltidsjobb. Ska fundera mer över detta, och lämna ett beslut till chefen när jag kommit tillbaka från Övik igen, då han väntar på att jag ska bestämma mig.

NU ska jag sätta på bra musik, lägga mig i sängen och blunda. Efter den här dagen är det egentligen allt jag orkar med. Puss på er!

SÅ JÄVLA GLAD!!!!!

Prat och trams | 2012-10-20 - 22:19:55 Kommentera här: » 2 st

Jag har hittat ett boende i Borås, och det bästa är att jag kommer att dela lägenhet med en kollega. Detta kommer innebära att jag kommer kunna spara mer pengar, ha mycket närmre till jobbet, kommer inte behöva köra, inte ens ha en bil överhuvudtaget faktiskt. Jag är så jävla glad att ni kan seriöst inte tro det. Det är en sådan lättnad, jag gick runt på jobbet hela dagen idag och bara log. Det är som att någon lyft bort en stor tyngd från mina axlar. Ett orosmoln som förföljt mig de senaste veckorna är borta, och det är en så jävla skön känsla. 

Tjejen jag kommer bo med heter Johanna, som tidigare har bott ihop med sin syster i en trea. Nu ska hennes syster flytta, och för att Johanna inte ska behöva bli av med sin jättefina lägenhet ska jag flytta dit, eftersom jag ändå letar boende. En winwin situation så att säga. En annan kollega är väldigt intresserad av lägenheten jag har nu också, och om hyresvärden går med på det så kan han ta över denna. Vore inte helt fel det heller.

Ska nu skölja ur min hårfärg, sedan fira denna underbara dag med cola, chips och tvtittande. Fortfarande två arbetsdagar kvar innan jag är ledig igen, men det gör jag så gärna, nu när livet är så FANTASTISKT. 

Mumma

Mina Äventyr | 2012-10-18 - 18:51:58 Kommentera här: » 0 st

Sitter på jobbet och grisar i mig kycklingburgare för glatta livet. 6 timmar kvar av det här passet och jag räknar varje sekund.

Ready for work

Mina Äventyr | 2012-10-18 - 14:57:00 Kommentera här: » 0 st

Fixat håret, kletat på sminket och käkat lunch. Redo att piska på jobbet, för det är ju det jag gör bäst. När jag inte sitter någonstans och latar mig, förstås. Ha en bra kväll!

Godkväll

Prat och trams | 2012-10-18 - 00:24:50 Kommentera här: » 0 st

Sitter här i min soffa och försöker få ihop någon slags budget/plan på hur jag ska överleva den närmsta tiden. Nästa månad kommer bli jobbig som fan, men det ska nog gå. Har en miljon enkronor jag ska försöka växla till sedlar på något vis, eftersom min bank inte hanterar kontanter. Jag fattar inte det riktigt. Om jag går till en bank, men de inte tar hand om pengar, kommer jag snart gå till ICA och få höra att det inte går att handla där?

ANYWAY. Varit skitmycket uppåt och neråt med humöret. Vet inte om det är höstkylan eller hemlängtan eller både och som bidrar, men jag försöker så gott jag kan för att peppa inför morgondagens stängning i alla fall. Jag gillar att stänga, faktiskt. Jag kan sova hur länge jag vill, gå runt hemma och ta det lugnt innan jag ska jobba. Ah, just det. En till anledning till att jag är deppig är troligtvis på grund av mitt jobb, men jag ska nog överleva en dag till. Önskar att jag inte var så lat gällande söka nya jobb, så jag har ju bara mig själv att skylla, men snart så. Hem och vila om två veckor, och sedan när jag kommer tillbaka så jävlar. Då kommer det att hända grejer, känner jag.

Mumsigt värre

I Paulas kök | 2012-10-17 - 18:23:44 Kommentera här: » 1 st

Fick ett plötsligt sug efter pannkakor för en stund sedan, så pannkaka fick det bli. 

Just nu:

Mina Äventyr | 2012-10-17 - 14:40:00 Kommentera här: » 0 st

På mitt favoritställe

I Paulas kök

I Paulas kök | 2012-10-17 - 14:07:32 Kommentera här: » 1 st

Har gjort en kategori där jag tänkte visa vad jag lagar för mat, ifall ni skulle råka vara nyfikna på det. Igårkväll gjorde jag kyckling med jasminris och bearnaisesås och NEJ tyvärr var såsen inte min egen. Kommer nog inte ge mig på sådant igen förrän jag åtminstone har en elvisp. 

När jag äter har jag alltid sällskap av en viss kissekatt, och det är så trevligt så. Kan inte låta bli att mata henne heller, söt som hon är.

Go go go!

Prat och trams | 2012-10-14 - 11:33:45 Kommentera här: » 0 st

Igår jobbade jag mellan nio och halv fem, jobbade över ett tag, men tiden gick så fort att det gjorde jag gärna. Idag är det halv ett till fem som gäller, och det gick så pass bra igår att det nästan känns roligt att sätta sig i bilen och köra dit. Förhoppningsvis går dagen fort idag också, för efter den här dagen är jag ledig tre dagar, såvida jag inte blir tilldelad de pass jag sökt om på tisdag och onsdag. Å ena sidan hoppas jag att jag får dem för pengarnas skull, men å andra sidan så gillar jag att vara ledig. Med tanke på att jag ska vara ledig två veckor i november så behöver jag jobba mycket nu för att inte svälta i december, men det ska nog ordna sig ändå. Jag ska lägga undan så mycket jag kan från lönen jag får imorgon efter jag betalat räkningarna och tågbiljetterna, så får vi ser hur det går. Jag är ju, som ni vet, ingen höjdare på att spara och hålla koll på grejer överhuvudtaget, men nu när jag bott här ett tag och har fått mer balans i alla räkningar och så vidare, så har det faktiskt blivit lättare. 

Dags att bege mig till Borås för att spendera ett par timmar där. Bye!

Fredagsmys

Mina Äventyr | 2012-10-12 - 19:49:24 Kommentera här: » 0 st

Fredag

Mina Äventyr | 2012-10-12 - 18:58:00 Kommentera här: » 0 st

Idag hände det inte mycket. Hade pyjamas och latade mig till sen eftermiddag innan jag slutligen tog på mig kläder och begav mig till ICA. Trängdes järnet bland barn som skrek efter godis, tanter som fick i genomsnitt en meter i minuten och små tonårsungar som skulle köpa massor med dricka kvällen i ära.

Handlade det som kunde tänkas behövas och lite till. Köpte sånna där bollar till fåglarna som jag hängde upp på balkongen så de har något att äta också. 

Annars har inte mycket hänt. Imorgon är det dags för jobb igen, efter två dagars väldigt skön ledighet och jag känner mig ganska redo för det. Det är bara att köra på tills jag hittar något nytt, så det så. 

Syn på livet á la Paula

Prat och trams | 2012-10-11 - 23:59:35 Kommentera här: » 2 st

Hej mamma! Hej pappa!

Det har varit väldigt mycket upp och ner på sistone. Jag vet varken ut eller in. En del av mig vill bara hem, nu genast. Jag vill ta min bil, mina kläder och Käjkos och bara köra hem. Jag saknar er så mycket, och det är jobbigt nu. Men samtidigt så vet jag att det här är något jag måste ta mig igenom, att jag kommer ha hemlängtan ibland och att det kommer vara tungt då och då. Det hör till. Jobbet tär på mig nu, men jag kämpar på. Jag har nu bestämt mig för att på riktigt börja leta efter nya jobb, och om jag ger mig fan på det så vet jag att det kommer dyka upp något i sinom tid. 

Så det är en jobbig period, men jag kommer ta mig igenom den, för jag vet att jag vill och kan. Vad vore livet utan lite bajs i truten då och då liksom? Tugga och svälj, och sedan kanske man har turen att få skölja bort den vidriga smaken med vatten efter man stått ut med det. 

Ett nytt försök

Prat och trams | 2012-10-08 - 16:40:00 Kommentera här: » 1 st

Hej mamma! Hej pappa!

Jag har nu skapat en ny blogg till er att läsa, så att ni kan få reda mer på vad jag gör om dagarna, och hur mitt liv ser ut. Jag lovar ingen daglig update, men jag ska göra så gott jag kan.