Bilder på nya rummet

Prat och trams | 2012-11-30 - 22:37:00 Kommentera här: » 2 st

Ursäkta att bilderna är så mörka, men ni får i alla fall en uppfattning om hur mitt rum ser ut, hoppas jag.


Såhär ser det ut när man står i dörren.

Såhär ser det ut när man står i hörnet av rummet, på andra sidan. 


Och såhär ser det ut när man sitter i sängen och kollar mot andra hörnet. Litet, men jag gillar det. Det mesta har fått plats, fast jag har fått lösa grejer på lite smarta sätt. Typ gömma saker bakom nallarna uppe på garderoben.


Nu ska jag spendera kvällen med att spela Sims. Inte illa att göra det på en 48 tummare. hihi. 

Igång igen

Prat och trams | 2012-11-28 - 00:40:47 Kommentera här: » 2 st

Kopplade precis in mitt bredband nu, och det fungerar finfint. Lite sämre täckning än i min gamla lägenhet, men det är det på min telefon också, så jag ska pröva att ställa routerna någon annanstans imorgon och se om det blir bättre. Dessutom är min stackars lilla dator inte den snabbaste man kan ha heller, så det påverkar en del också. Har övervägt att sälja min stationära dator då den sällan används och där jag bor nu får den inte ens plats, så det känns som att det skulle vara det smartaste. Kanske köpa en bättre bärbar för de pengarna istället. 

I vilket fall så kommer här en lång update om vad som skett här de senaste dagarna. För det första så är jag sjukskriven från jobbet i två veckor framåt. Jag önskar att jag kunde säga att jag bränt armen eller vadsomhelst, men det här är krångligare än så. Mitt huvud orkar inte, min kropp orkar inte, jag är helt enkelt slutkörd. Jag har mått dåligt väldigt länge men inte velat säga något om det, utan tänkt att det var bara att stå ut, men i söndags rann min bägare över. Jag bad min chef att sjukskriva mig en vecka så att jag fick vila upp mig, fixa klart min flytt, återhämta mi. Har inte kunnat äta eller sova, har ångest varje dag inför att gå till jobbet, har faktiskt aldrig mått så dåligt förr. Chefen vägrade dock att ge mig en sjukskrivning utan ett läkarintyg, så jag hade inget annat val än att åka till en läkare. Det tog en minut förrän den läkaren konstaterat att jag är varken fysiskt eller psykiskt brukbar för tillfället och sjukskrev mig i två veckor.

Jag har på sistone tänkt mycket på vad jag ska göra med min framtid, och nu ser det väldigt mycket ut som att jag kommer börja med skolan igen i januari, men mer om det senare när jag tittat mer på det, inget är hugget i sten ännu.

Här kommer bilder från hur mitt rum såg ut precis när jag fått in alla saker och lite när jag ommit en bit på vägen. Det är betydligt finare nu, men det kommer upp bilder på det imorgon, har inte hunnit tagit några ännu, och jag vill att allt ska vara klart innan ni får se. Är i vilket fall som helst väldigt, väldigt nöjd med mitt rum och är säker på att jag kommer trivas jättebra här med Johanna.

Nu ska jag se färdigt Aristocats, sedan sova för att orka stiga upp och göra allting färdigt imorgon. 

 

Vilken dag

Mina Äventyr | 2012-11-24 - 00:35:29 Kommentera här: » 0 st

Igår var dagen med stort D. Flyttdagen. Tack och lov hade jag hjälp av Johanna, Amanda och Abs hela dagen. Vi hyrde släp och flyttade mina saker till Johanna, tog Abs saker med tillbaka till Ulricehamn, körde ett till lass av mina grejer. Vi käkade pizza och äntligen är all stress över den här jävla flytten över. Det jag har kvar att hämta är bara några grejer, tvn, micron och en hylla, vilka jag ska hämta imorgon efter jobbet hade jag tänkt.

Fick iordning litegrann av rummet nu idag, men jag har inte sovit ordentligt på flera nätter nu, så jag fixar till resten av det jag hinner imorgon, ska lägga upp bilder då med.

Nu ska jag sussa i sällskap med min nya kompis, Pojken. Vi fann varandra snabbt, tihi

Videoblogg nummer ett

Videobloggar | 2012-11-22 - 02:34:00 Kommentera här: » 0 st

Prrrrrrrrt

Mina Äventyr | 2012-11-18 - 19:48:44 Kommentera här: » 0 st

Tre timmar kvar av denna arbetsdag. Har stängning måndag, tisdag och onsdag också, det blir ju roligt!
Nä. Kvällspass fem dagar i rad är rätt jobbigt faktiskt.

Imorgon hoppas jag på att få mina däck bytta, tid till besiktning av lägenheten och så vidare. En arbetskollega sa att om jag behövde hjälp på torsdag (då jag ska flytta) så var det bara att säga till, så det här ska nog gå som smort.

Nu är det dags att gå ut på fältet igen, hoppas att resterande timmar går fort.

Söndag

Mina Äventyr | 2012-11-18 - 14:20:13 Kommentera här: » 1 st

Såhär mysigt hade jag det imorse. Skulle helst vilja lägga mig igen och bara ligga hela dagen, men jobbet kallar.

Kyckling med överkokt ris och sås

I Paulas kök | 2012-11-18 - 01:33:52 Kommentera här: » 1 st

 

Måste visa vad jag trollade ihop till lunch tidigare idag, förresten. Mest för att jag är stolt över att jag gjorde såsen själv, tihi. Ashemligt recept.

Nä. Tog creme fraiche och sweet chilisås, geggade ihop det och så var det med det. Svingott. Ni borde prova!

Nu ska jag sova, på riktigt. Har en lång dag framför mig imorgon också. 

Pust

Prat och trams | 2012-11-18 - 01:20:08 Kommentera här: » 0 st

Det märks att jag inte jobbat på ett tag. Ett pass mellan halv fem och elva, och jag är helt slut. Undrar hur det kommer få med kommande kvällar jag ska jobba. Sov inte så mycket igår, så det var nog därför jag kände mig vädigt seg efter den här dagen, förhoppningsvis är jag mer utvilad imorgon. Har tagit mig ett bad, och ska nu krypa ner i min säng med nyinköpta, tvättade lakan, örngott och kuddar. Blir nog inte mycket bärre än så.

Mysigt värre

Prat och trams | 2012-11-16 - 21:54:00 Kommentera här: » 1 st

Te, miniskorpor och tvspel. Så spenderar jag denna fredagskväll. 

Inhandlade en del grejer idag också. Nya kuddar, örngott (varav ett i helt fel storlek, jävla klantarsle) lakan som faktiskt är i rätt storlek till min säng och en kappa att lägga på sängen, så den ser lite finare ut. Ska fixa det imorgon och ta bilder så ni får se.

Blev även en del handling på ICA, hade inte mycket hemma i matväg, men nu så ska jag nog klara mig ett ta framöver. 

Imorgon har jag tvättid klockan mellan sju och två, och en heeel del tvätt, så snart blir det sängen för min del så jag orkar pallra mig upp i tid. Nattinatt!

Borta bra och hemma suger häst

Prat och trams | 2012-11-16 - 01:32:00 Kommentera här: » 0 st

Tåget var i tid, bussresorna var piss, jag var trött och less, men tillslut så. Blev hämtad på stationen i Ulricehamn, handlade lite innan jag åkte hem, och det var tur. Kollade genom min kyl, och allt som fanns där var en mögelost, som inte skulle vara en mögelost egentligen. Så det var ju trevligt!
Hittade en fet hög med räkningar som väntade på mig, och sånt är ju kul att mötas av i dörren också. Fick också ett sms från Tele2 om att 80 % av mitt internet denna månad har blivit använt, och det var ju ännu roligare att få se det samma dag som man kommer hem från sin semester. Yay mer kostnader! 

Så, ja, lite bitter över det blev jag ju, men saker och ting går också väldigt bra just nu. Abs har hittat en tjej som väldigt gärna vill flytta in i hans rum, vilket innebär att det inte är någon risk för min del att råka ut för dubbla hyror. Nästa torsdag kommer jag flytta in hos Johanna, och om det går som det ska så kommer Abs att flytta hit nästa lördag.

Det jag har att göra nu är att: fixa däcken på min bil, köpa kartonger till flytten, kolla om det finns någon slags flytthjälp till billig peng (Abs pratade om en kille som skulle hjälpa honom med hans flytt, ska se om det kanske kan vara något), packa allt jag äger i fina lådor och eventuellt släpa det till Borås, adressändring, eftersändning av post ect, och sist men inte minst; städa varenda millimeter av den här stackars lägenheten. Detta ska jag fixa med en 40 timmars arbetsvecka. De timmarna är välbehövliga med tanke på min semester, men det kommer vara en hel del att fixa. Lathet gör dig inte het, dock, så det är bara att kötta på.

Kommer vara så värt det dock, när jag får bo i Borås och slipper pendla till jobbet. 

Det enda som fattas nu egentligen är ett annat jobb, men det ska nog dyka upp så småningom också, hoppas jag. Har i alla fall sökt om en tjänst på teknikmagasinet, får hoppas på ett besked därifrån snart. Om det inte blir något av det, så är det bara att kolla vidare. Tillslut så dyker det upp något. 

Dags att ta igen ett par timmars förlorad sömn nu, imorgon börjas det med uppackning och en tripp till Jysk för att köpa nya lakan. Vuxenpoängen bara strömmar in just nu. 

 

Live från tåget

Mina Äventyr | 2012-11-15 - 05:06:02 Kommentera här: » 0 st

Så, då var två veckors semester över. Tiden gick alldeles för fort, men kul var det. Träffa Frida, Jennifer, Niklas, Daniel, Max och Mimmi. Spela med Caisa, äta med pappa och Meya, vara uppe länge om nätterna och sova länge om dagarna. Inte laga någon mat eller någonting. Oj så skönt det var, men nu är det dags att återgå till det vanliga livet igen. Har massivt med jobb att ta hand om så fort jag kommer hem, flytt och så vidare, så de två sista veckorna i november kommer kännas rätt tuffa. Det ska nog gå bra dock, har snällt folk som lovat att hjälpa mig med min flytt. Jag ser väldigt mycket fram emot att få bo ihop med någon igen, det har varit väldigt tyst och ensamt i min lägenhet på sistone.

Lyckades sova någon timme, hopkurad som ett jävla miffo på säterna, och jag vet inte om det gjorde mig piggare eller tröttare. 5 timmar avklarade, cirka 9 timmar innan jag är hemma i lägenheten igen. Ska nog försöka somna om igen, så att tiden förhoppningsvis går fortare.